onsdag 25 februari 2009

Silhouettes nya program

Som jag nämt innan kan man ladda ner en uppdatering av Silhouettes programvara på Quickutz hemsida. Den nya programvaran gör det möjligt att sammanfoga bokstäver och figurer samt att göra en "skugga" till det. Det är en effekt som jag blev jätteförtjust i.

På den här LOn har jag sammanfogat "sparkle-motivet" som finns med i QK-biblioteket till en stjärnbård som jag sedan gjorde en skugg-matta till. Åka karusell fick också sammanfogas innan den fick skuggor. Hur kul som helst =)


Här har jag lånat en LO från Jenn (DT-kompis hos Scrap-Mart). Hon har också gjort en egen stjärnbård med skuggor. Hur fin som helst. För er som är lika tekniskt kunniga som jag (alltså obefintligt) finns det en jättebra förklaring, på engelska, här. För de som vill kan jag maila våra två bårder så slipper ni göra det jobbet =) Åka karusell sparade jag aldrig eftersom jag inte trodde att mina DT-kompisar i USA behövde just de orden ;)Må så gott!
Kramelikram Veronica

1 kommentar:

jenn sa...

så fort min nya scraphörna här nere är klar så skall jag plocka ned den dammiga gamla sillen. Med tanke på hur läckra dessa bårderna blev så måste jag ju absolut försöka ge mig på att trixxa med uppdateringen.

*kram*