onsdag 4 februari 2009

En vit vecka....

Eftersom vi inte får någon direkt snö att prata om hemma kände vi att vi behövde få oss lite vinter. Vi befinner oss i Orsa och här finns det snö kan jag lova. När vi kom upp i söndags kväll fann vi att vattnet var fruset. Och självklart var båda grabbarna bajsnödiga, så det blev till att använda toaletten och låta det stå =) Vi gjorde så gott vi kunde att smälta snö för att få lite vatten. På måndagsmorgonen kunde Martin och pappa få igång vattnet med hjälp av folie och grillkol, tur man har händiga karlar till hands. Allt var frid och fröjd och barnen kunde gå på toaletten "som vanligt".

Hade tänkt lägga upp lite bilder men pappas bärbara (från vilken jag skriver) hade visst inte något bildredigeringsprogram. Så det kommer lite senare i veckan. Likaså de blogglänkar jag lovat lägga upp till andra duktiga scrappare.

Är trött och mör i hela kroppen efter två dagar i backen. Idag åkte Melker (4½ år) en hel del själv och han var jättestolt när han klarade att åka knappliften själv. Kul att barnen gillar att åka skidor (det är första gången vi åker med dem), nu kanske vi kan ta oss i kragen och åka iväg en sväng varje vinter.

Nä nu väntar en dusch och sedan en varm choklad med päron cognac och vispgrädde på toppen.

Kramelikram Veronica

Inga kommentarer: