fredag 13 februari 2009

Tårt LOs

Eftersom grabbarna fyller med bara fyra dagars (och två år) mellanrum firar vi dem samtidigt med släkten. (himla praktiskt tycker mamman i familjen =) Korten är tagna på deras 1 resp 3 årskalas.Viggo har alltid älskat att äta, när han var liten gick han under namnet "biffen" (vilket iof fortfarande hänger i fast han inte är lika tjock längre). När han fyllde ett fick han såklart äta tårta själv. Det var en enkel tårta med sockerkaksbotten med ett lager chokladpudding och ett lager grädde+mandariner+bananer. Viggo var stormförtjust och var kladdig så stor han var - men man fyller bara 1 år en gång.Tårtan hade 1 + 3 ljus och eftersom Viggo inte kunde blåsa själv fick Melker (aka Spindelmannen) först blåsa Viggos ljus och sedan sina tre.
Jag är totalt urkass på att skriva journaling och tycker att de alltid känns så krystat och konstigt när jag ska skriva något. Jag kommer helt enkelt inte på vad jag ska skriva för "fint". Den här gången utmanade jag verkligen mig själv att skriva runt korten, en idé jag har haft länge (och sett på jättemånga fina LOs runt omkring) men aldrig gjort. Övning ger färdighet!

Kramelikram
Veronica

1 kommentar:

Rimna sa...

Helt underbara lo´s!!!

Superfint att skriva journalingen runt pappren!!!

Längtar efter dig, känner för att bara dimpa ner hos dig för en kopp kaffe och prata bort en stund. Varför är det inte gångavstånd...

Kram