söndag 22 februari 2009

Underbara ungar =)

Förra söndagen var vi bjudna på kalas och vid frukostbordet pratade vi om presenter. Grabbarna fyller inte förräns i maj men jag frågade i alla fall vad de önskade sig. Melker (som fyller 5) sa:
- Jag vill ha en motorsåg!!!
Martin som har mer verktyg än en fullservice verkstad tyckte att det var ju ett bra förslag, vi kanske skulle låta barnen bestämma helt vad de vill ha iår. I rättvisans namn frågade jag även Viggo (som fyller 3). Utan att fundera säger han
-En bebis!
Så nu har pappan bestämt sig att de inte ska få välja sina presenter.

Till saken hör att de har börjat några mindre barn hos dagmammorna och Viggo som varit minst länge tycker det är jättekul med mindre barn. Han klappar och han kramar dem så fort han kommer åt =)

LOn jag tänkte visa idag känns riktigt aktuell fast den scrappades redan i somras.
Melker fick sina första glasögon i juli (vilket upptäcktes på BVC vid 4årskontrollen - lite pinsamt för mamma optiker;-).
Han har använt dem i stort sett hela tiden och vi har varit förvånade att han accepterat dem så bra, med några få undantag som när han fastnade med dem i skogen och blev så förbannad att han vred sönder dem totalt..... (Jo jag tog kort på dem och har scrappat det också... ja jag vet det är inte lätt att vara småbarnsmamma som vill dokumentera allt =)

Hur som helst var vi på återbesök i veckan och det ser jättebra ut, synskärpan på det sämre ögat har ökat men för att bättra på det hela ska han använda "lapp" över det bästa ögats glas två dagar i veckan. Lördag och söndag kändes enklast så vi började med det igår.
Men det går inte alls. Han envisas med att titta över kanten hela tiden så vi får se om han vänjer sig. Annars får vi skaffa större/rundare glasögon som han inte kan titta över.

Stjärnorna är Spellbinders och det syns lite dåligt på kortet men de har "fasade" kanter som man får när man kör igenom ett extra varv med embossingmattan.

Må så gott!

Kramelikram Veronica

Inga kommentarer: