söndag 4 oktober 2009

World Card Making Day

WCMD var det igår och Inkido firar med härliga tävlingar den här helgen. En av dem var en skisstävling och här är mitt bidrag:

Det blev ett grattiskort till min lillebror som igår firade sin 30årsdag. Det blev en härlig mix av ljusblått och brunt. Det syns lite dåligt på kortet men det är faktiskt tre pärlor i övre vänstra hörnet =)

Kramelikram Veronica

6 kommentarer:

Life of Mary sa...

d va verkligen ett superduper fint kort virre!

maybe*mej sa...

Så många fina kort och LO´s du har här. Vilka bra glasögon ni har fått tag till er pojk... jag hittar bara smala bågar som halkar ner på nästippen... funkar inte alls på mina pojkar så runda vill jag ha men det är svårt att hitta häromkring uddevalla... var har du köpt era??

leia sa...

maybe*mej:
Det är en båge från svenska Skaga, modellen heter Cirkus 3125 och finns i två storlekar.

Moomin (Ego Optiska) har även några bra runda modeller för barn. Är det lite större barn har även RayBan fina lite rundare bågar.

Alla ovanstående är lätta att få tag på hos optikern (om de inte är en kedja, ex Specsavers som bara har egna märken)så fråga din optiker -eller kom till mitt jobb i Lidköping ;-)

Kramelikram

Nallebr.. sa...

vilket fint kort!!

Linruz sa...

Jättefint
Kram Lina

Karin sa...

Hej Veronica! Va kul att du hade tittat på mina kort. Jag började fota lite när jag renoverade mitt hus, sen har det bara rullat på för det var så skoj. Scrapbooking är en djungel för mig, men va mycket fint du har gjort, många fina bilder på din sida! Verkar va en kul hobby!
Ha det fint!
Kram Karin