söndag 25 oktober 2009

Helgens skörd av LOs

Som jag skrev tidigare var miniträffen hos Stellas en lyckad tillställning. Bra lokal, lagom mycket folk och bra upplägg. Har redan bokat in de två kommande träffarna i februari och april =)

Vi fick fyra utmaningar och en av dem var en Valfri LO och jag gjorde denna med kort på Viggo. Han var hemma med feber en dag och vi bakade scones. Jag kom inte på något bra att skriva i pratbubblan så jag lämnade den tom så länge.Den här LOn slängde jag ihop det allra sista innan vi åkte hem och var inget tävlingsbidrag men materialet var med i det härliga välkomstpaketet.
Hade lite funderingar på om det stavas briller eller brillor men det fick bli lite västgöskt ;-) Glasögon blev lite för långt för att passa in..Den här LOn gjorde jag till skisstävlingen och kan ni tänka er - jag röstades fram som nr 1 =) Så himla kul!Detaljbild på blommornaDetaljbild på de härliga molnen. De kom till först för att dölja julgranen som syntes i hörnet på kortet. Det är taget i somras när vi var på släktträff. Vi skulle ha varit hemma hos Martins kusin och de brukar hänga upp godis ett "godisträd" som barnen får plundra efter maten. Allt var förberett men så blev det för dåligt väder för att vara ute så vi fick hysa in oss i bygdegården istället och där fanns inget träd men väl en julgran.

Jag hade svårt att hitta något som passade i övre hörnet på kortet tills jag såg lite närmare på Viggos härliga t-shirt och då var det hela löst =)Sista LOn är en lift av Teres LO. Även här är en del av materialet från välkomstpaketet. Och tänka sig - jag vann första pris för den här också!! Snacka om en lyckad dag för lilla mig ;-)För mig en ovanlig LO utan någon rubrik, inte ens något stansat... ;-)Jag gjorde ett kort också men det har jag lyckats att slarva bort, eller ja, jag har inte packat upp så noga än så det dyker väl upp någonstans. Jag vet att jag la ner det med något annat och tänkte att det kommer jag nog ihåg, men tydlingen inte ;-)

Nä nu väntar söndagsjäsning i tv-soffan. Jag köpte en Cards-tidningen som jag tänkte njuta av tillsammans med Wallander.
Hoppas ni får en underbar ny vecka =)
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Life of Mary sa...

superfint hörrudu ;)

Anonym sa...

Åhh vilka supersnygga LO's. Gillar speciellt den sista. Jättevacker verkligen! Va duktig du är :)
Kraam,
Mli