måndag 24 augusti 2009

Ibland har man tur...

Jag vill väl inte kalla mig en turnisse direkt men ibland är fru fortuna på min sida =) Den här gången hade jag den stora lyckan att vinna ett av paketen i Inkidos stora blogg-candy. Tjohooo!!!
Jag väntade och väntade på mitt hemliga paket (fast jag vet att man inte får någon post på helgen ;-) och när det äntligen dök upp på Statoil kunde jag inte bärga mig utan slet (nästan i alla fall ;-) upp pizzakartongen allt var packat i på vägen hem i bilen. Kan lugna er med att det var Martin som körde.
Paketet var väl genomtänkt och verkligen "mig" med ljustblått och brunt och lite prickiga papper och så en massa härliga rosor. Kolla vad mycket fint det var:Förutom papper och blommor var det flera stämplar, pärlor och bling, embossingpulver och matchande band. Kan det bli bättre??

Min första tanke när jag öppnade paketet var att använda det till de två canvastavlorna jag köpte för över ett år sedan och inte funnit någon inspiration till.
Jag har gjort färdig den första (med Viggo) och påbörjat nr 2 (med Melker).
Lovar att visa dem så fort båda är klara men jag kan bjuda på en liten sneakpeak:Eftersom jag var internetlös och jobb-änka förra veckan blev det en hel del skapat. Ska försöka hinna lägga upp lite mer under veckan.

From 15/9 ska jag gå ner i arbetstid och bara jobba 3 dagar i veckan. Ska bli underbart och hinna med lite mer här hemma och kunna vara lite mer med barnen innan de somnar (jag är inte hemma förrän tidigast 18.30) och då även få lite mer till över till att skapa. Enda nackdelen är väl att det kommer att märkas markant i plånboken men det är det värt =)


Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Björken sa...

Man får grattulera, verkligen fina grejer. Liiite nyfiken jag blir på dina kanvas...
Vad skönt för dig/er med minskad arbetstid. Då kanske vi tom kan hitta en leka med "sillen" dag mitt i veckan = )

annkan sa...

Men ohh, så mycket fint du fick i paketet!!
Grattis igen!

Kram på dig.