onsdag 10 augusti 2011

Underbara ungar

Nu är vi inne på sista semesterveckan och det känns som all energi gått ur mig =( Det måste vara det blåsiga och tråkiga vädret!! Just nu öser regnet ner utanför mitt fönster - jag som hade hoppats på några fina dagar så vi kunde njuta det sista av semestern på sjön..... Jaja, det är mysigt att vara inomhus också och jag har äntligen fått hem min nya tvättmaskin. Vår gamla gav upp förra veckan efter 13 års trogen tjänst, så jag har att göra, tvättberget efter tre veckors semester är inte att leka med =)

För er som trodde att jag gått över helt till att göra kort kan jag glädja (eller chocka er..) med en LO. Det mesta av materialet kommer från Little Yellow house.Självklart blev det ett kort också ;-) Det här gjorde jag i sista minuten till en lift-utmaning hos TGF. Vi skulle gått och lagt oss tidigt men Martin fastnade framför en film och jag vid pysselbordet lyssnandes på sommarpratarna via SRs hemsida.

Jag har använt en riktig sjöstjärna bakom motivet, och ja, nu är det nog färdigpysslat med det här nya stämpelsetet ;-)


På tal om The greeting farm, titta här!!! Vilken kul överraskning =)

Jag vill avsluta med att tacka för alla söta kommentarer. Ni är för goa! Känner att tiden inte riktigt har räckt till för min vanliga bloggrunda men det ska bli bättring.

Är det förresten bara jag som har haft problem med blogger det sista?? När jag väl har besökt era bloggar har jag inte kunnat lämna någon kommentar, fast jag provat flera ggr och tom loggat ut och in. Har ingen aning om varför
Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Underbara alster, både LOn och kortet! Vad är det för märke på det ljuvliga molnpapperet? För sådana skulle jag vilja ha.

Försök att njuta av sista dagarnas semester även om vädret inte är det bästa.

Jag har oxå haft problem att lämna kommentarer i vissa bloggar, så irriterande!
kram Annika

Bittan sa...

Vilka fina alster du har gjort !!! O söta barn oxå
Jag provade little yellow house oxå men jag får inte till nått med dom kiten men dina grejer är verkligen superläckra !
Jag tror inte det blir några träffar i skara mer för jag känner att jag inte har tid/orkar hålla i dom

Annacarin sa...

Hejsan!
Härliga ungar du har, det syns att de har hur kul som helst! Kul att du lyckats fånga det på bild... det gör man ju inte alltid! Snygg Lo.
Hoppas det går bra i utmaningen, det är ett jätte fint kort!
Ha en bra dag!
Annacarin