lördag 6 augusti 2011

Sommarkort för Stellas

I juli hade jag inte så mycket tid till mitt skapande, tyvärr. Först jobbade jag 3 veckor och var inte hemma förrän tidigast 7 på kvällarna (och var helt slut eftersom jag var på ett nytt jobb) och sedan var det äntligen dags för semester och då drog vi iväg redan på lördagen. Vi åkte Göta kanal och hade det jättemysigt!! Har ni båt och inte åkt kanalen kan jag verkligen rekommendera det! Vi åkte Sjötorp-Karlborg och sedan vidare till Vättern och Vadstena där den absolut mysigaste gästhamnen fanns - i vallgraven runt slottet!! Så underbart! Är sugen på att göra samma resa nästa år igen =)

Hur som helst, augusti verkar vara lite mer generös med pysseltid, men det kan ha med att göra att barnen sovit över hos farmor & farfar inte bara en natt utan TRE!!! Det började med en natt och så ringde Melker och ville sova en natt till för de skulle ju åka till Vara utebad, okej sa vi, glada för ytterligare en barnfri kväll och så när jag skulle åka och hämta dem ringde Viggo och sa att han absolut inte ville hem utan skulle stanna en natt till!! Och så fick det bli med påföljd att jag och Martin drog ut på sjön själva vid halv sjutiden och grillade lite korv till kvällsmat - kanonmysigt!!
Men sedan fick det allt vara slut på övernattandet - jag började sakna mina hulliganer.
Vi är så lyckligt lottade som har både far- och morföräldrar som med glädje tar barnen en natt (eller tre). Fördelen med att de är så "unga" är att de orkar med grabbarna och nackdelen är väl att de alla fyra fortfarande jobbar... ;-)

Oj, det blev visst en hel roman! Nu över till det bloggen handlar om:

Ett sommarkort jag gjort för Stellas Jag tyckte allt jag fick till somrigheten ganska bra, om jag får säga det själv ;-) Prästkragarna kommer inte från Stellas utan från några ljusmanchetter jag hittade i en pysselbutik i Karlsborg (under vår kanaltur). Det måste väl räknas som en bra souvenir??Behöver jag nämna att badkillen är färglagd med Copics? Ibland har jag fotat alla pennorna jag använt men är lite osäker på om det är någon som vill att jag fortsätter med det? Lämna i så fall en kommentar så gör jag det i fortsättningen (själv tycker jag det är kul när andra gör det)


Ha en underbar helg!!

Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

Jennifer sa...

LOVE the sweet image!! Great card!!! (=

Chris_P sa...

Åhh vilket gulligt kort!!

hellenbell sa...

det här var så fint att det pirrade till i magen. vilken färgkombo!