måndag 29 november 2010

Vinterväder

Vilket härligt vinterväder vi har - jag älskar snön!! Idag gick skolbussarna som vanligt och jag vågade inte låta Melker gå själv igenom "skogen" (det är en stig mellan skogsdungen och en åker) så jag och Viggo följde honom till bussen. Och tur var väl det för på ett ställe hade det drivit in så mycket snö att det gick mig en bra bit upp på låret. Ibland bar skaren men oftast inte.. I alla fall inte för mig - det gick bättre för killarna. Det är ganska jobbigt kan jag lova att pulsa fram i så hög snö men ändå lite kul.

När det var dags att möta honom vid bussen på eftermiddagen hade våra spår från morgonen redan yrat igen. Så det blir till att gå upp extra tidigt i morgon så vi hinner följa honom till bussen innan vi ska ge oss iväg till dagmamma/jobb.

Hittade ett julkort jag gjorde till en utmaning på Stampavies blogg för evigheter sedan (som jag såklart inte hann klart med i tid så det var aldrig med i tävlingen). Tror inte att jag har visat det tidigare..De söta pingvinerna var så kul att färglägga. Fotot är taget de allra första kalla dagarna när det var sådan härlig rimfrost på altanräcket.

Ha en härlig vecka!
Kramelikram Veronica

5 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

ÅÅÅH!! Detta kortet blev jag riktigt KÄR i!!
Superhärligt!! Älskar färgerna och de söta små pingvinerna som du färglagt så fint!! :D

Tack för inspirationen!

KRAM Petra

Chris_P sa...

Amen så himla gulligt!!! Pingvinerna är ju bara för söta och stjärnan är så fin!! Var har du hittat den?

Jag säger som Petra - tack för inspirationen!

Och tack för din fina kommentar!

Ha det bra i snöyran!

kram Christina

leia sa...

Tack snälla ni!!
Snöstjärnan är en Spellbinders die, visst är den urfin.

Kramelikram Veronica

annkan sa...

Vilket härligt kort! Gillar, förutom de ursöta pingvinerna, även stjärnan- och färgerna är bedårande. Ett kort man blir glad av!

Kram.

AnnikaS sa...

Vilket härligt kort! Superfint färgläggning av de söta pingvinerna.
kram Annika