måndag 15 november 2010

Sådana här måndagar.....

.... får gärna bli en vana ;-)
Vad har hänt nu undrar ni?? Jo jag vann Mystery Monday på Club Anya bloggen!! Så himla kul!!! Som det brukar är det en CASE-utmaning och här är mitt resultat:Jag tycker att Anna Maria/Rimna alltid får till så snygga kanter runt sina stämplade motiv med lite distresser och stämplar så jag provade jag med och lekte loss ordentligt.

Som vanligt hade jag en pryo med mig i pyssselhörnan som gärna vill göra PRECIS likadant som jag gör. Melker fick några av mina ProMarkers när jag gick över till Copics så det är dem han (till sitt stora förtret) får hålla till godo med. Så här blev hans kort.Jag har sytt maskinsömmen annars har han gjort allting själv. Han blev rejält ledsen när han upptäckte att jag färglagt som en hel klänning och han hade gjort blus + kjol men det gick över efter en stund ;-)

Ska jag vara ärlig kan det vara rejält enerverande att nästan alltid ha med honom i hörnan, han vill ha hjälp med allt precis hela tiden men samtidigt är det kul att han har en hobby. Och iår får jag hjälp med julkorten =)

Nej nu är det dags för sängen!
Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Grattis till vinsten, kortet är urfint!

Kan tänka mig att det inte alltid är uppskattat att ha sällskap i sitt pysslande.
kram Annika

Chris_P sa...

Vilka fina kort ni har gjort!! Grattis till vinsten!

Helena sa...

Grattis!!
Vilka underbara kort ni har gjort.
Visst är det kul att ha sällskap men ibland är det skönt att få sitta ifred.
Kram