måndag 22 november 2010

Härliga måndag.

Hemma igen efter två härliga dagar med Anna Maria, vi hann med en tur till Ikea, premiärbläddring av den nya scrapbookingboken där Anna Maria är en av de medverkande och självklart lite pyssel. Lördagen spenderade vi hos härliga Jenny på Stellas tillsammans med Molly och Pernilla och en drös härliga tjejer. Träffen var lika trevlig och lyckad som vanligt.

Här kommer mitt bidrag i skissutmaningen:


 Tyvärr blev inte färgerna lika klara och fina som de är irl men ni får hålla till godo för solen verkar inte vilja fram alls idag.

 Närbild på cirkeln full med knappar, perfect pearl och halvpärlor. Det är livsfarligt att ha träff i en affär - saknar man något måste man ju köpa det på plats, eller hur? I det här fallet blev det en ny flaska perfect pearl ;-)


Det blev några småbitar kvar av det mönstrade pappret och av dem gjorde jag detta snabba kort. Jag använde spillbitarna precis som de var så enklare kan det knappast bli.

Ha en underbar måndag!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Det låter som en ljuvlig helg! Dina alster är så fina, härligt färgglada och så snyggt upplägg. Cirkeln på din LO är riktigt snygg.
kram Annika

Chris_P sa...

Superfin LO!!!