lördag 9 januari 2010

Full fart mot IdreI morgon bitti bär det av mot Idre och en veckas semester. Känns kanske lite onödigt att åka så långt när vi har lika fint vinterväder här hemma men det visste vi ju inte i somras när vi bokade resan. Och det ska bli jättekul - Melker gillade verkligen att åka skidor i fjol och iår blir det skidskola för hans del. Sedan har vi med oss trevligt sällskap.
Självklart tar jag med mig datorn ( hur skulle det gå annars????) och lär nog inte kunna hålla mig ifrån bloggandet heller.
Tur att vi har så bra hus och hundvakter som gör det så lätt att smita iväg en vecka=)

Det enda smolket i glädjebägaren är ju att mitt paket från QK med den sista releasen dies är på väg och bör väl anlända mitten av nästa vecka.... Ja ja, det får jag ta när jag kommer hem - har lite ideér att jobba vidare med.

Tomorrow morning we're leaving for one week of skiing in Idre. I's gonna be so fun! I will bring my laptop and I'll even do some blogging as well =)
Unfortenately I'll miss QKs relaseday, my dies will most likely be here while I'm in Idre. But I have some ideas that I can work on when I come home.

Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Björken sa...

Självklart går det bra!
Kram Catrine

Anonym sa...

Åhh va mysigt m en riktig vintersemester! Hoppas att ni har det supermysigt:)
Stor kram,
Mli