måndag 11 november 2013

Merry!!

Tack alla härliga människor som var med och gjorde Scrapfabrikens scrapmara i lördags till den succé som den var! Det är så himla kul att träffa alla och se allt fint som skapas under dagen. Vad mycket idéer och inspiration en sådan dag ger!

En av utmaningarna var att göra ett julkort eller LO med 7 st av något. Jag valde att göra ett julkort med 7 st snöstjärnor.


De ljuvliga julpapprena kommer från October Afternoon, likaså den matchande stjärnan och banderollen "Merry". {Pingvinstämpeln fick jag låna jag förra julen, minns tyvärr inte var den kommer ifrån}


Chipboard-julstjärnan har jag färgat in vit med vit Distress Paint. För en helt täckande yta har jag målat den 3 ggr. När det sista lagret torkat kladdade jag på lite Diamond Stickles. Samma, varma glitterstickles kladdade jag även på de små, utstansade snöstjärnorna. De som jag använt på just detta kortet är bland de minsta stjärnorna på diesen. Tror bestämt det är en av mina favvo-jul-dies =)


Allt material hittar ni såklart hos Scrapfabriken!

2 kommentarer:

Björken sa...

Tack själv, tyckte också att det var en kanon träff.
Så himla gulligt kort.
Kram Catrine

rolex klocka kopia sa...

Det har gått ett decennium här på aBlogtoWatch, eftersom fake Rolex sajten har vuxit från bara Ariel Adams-bloggning till en fullfjädrad redaktion över hela världen. Jag började rolex replica på aBlogtoWatch halvvägs in i decenniet, hösten 2015, och det har varit en otrolig upplevelse hittills. Det är svårt att rolex kopia minska en tioårig lång sträcka av dagligt innehåll till en kortlista som kan komma nära att omfatta allt, så jag kommer att replika klockor dela upp saker i kategorier och sedan lista de bästa artiklarna från äldsta till senaste. Vid den rolex kopior sista räkningen tror jag att det finns ungefär 135 artiklar som gör nedskärningen, inklusive recensioner, intervjuer, redaktörslistor, klockor kopior toppmoderna artiklar och några riktigt roliga stycken.