måndag 28 oktober 2013

LO för Scrapfabriken

Redan måndag? Det är inte klokt vad helgen springer förbi!
När höstrusket börjar krypa inpå är det härligt att scrappa sommarens bilder. Dessa foton tog jag en härlig sommardag vid våra kompisars sommarstuga. Det syns inte på fotona men det är ganska högt från bryggan ner i vattnet och det tog ett bra tag innan killarna vågade hoppa. Och när de väl gjort det var det ganska styva i korken ;-)


De dova, fina färgerna från Bo Bunnys serie The Avenues tyckte jag passade fint till de ljusa, blonda sommarfärgerna.


Lite lager på lager, ruggade och distressade kanter ger lite mer liv och djup i LOn. Visst är bubblorna läckra, sådär skrimriga och fina.


Ni har väl inte missat de fina näverdekorationerna? Finns som stjärnor, hjärtan, fjärilar och blommor och är lite bruna på ena sidan (som här) och andra sidan är mer grå.  Toppen till ex julkort!
Chevron-stämpeln är en rollerstämpel som är jättekul att använda! Bara att rulla på!


Bland mina favvo-alfabet just nu är OAs Travel Girl. När jag köper alfabets-stickers brukar jag köpa minst 2 st, då är risken mindre att man saknar det där R:et i slutändan ;-)


Kul att kunna plocka upp träfärgen från bryggan i OAs bokstavsstickers. Min kompis Catrine inspirerade mig att riva cardstocken och sedan fästa det mönstrade pappret bakom. Superläckert om ni frågar mig ;-)

Hoppas ni får en härlig vecka! Kramelikram Leia

Inga kommentarer: