måndag 18 november 2013

Shakerkort för Scrapfabriken

Hejsan på er! Sakta men säkert har min julkortsverkstad kommit igång. Inser att jag inte kommer hinna göra så många kort med målade stämpelmotiv och då är det kul att kunna göra snabba men ända "avancerade" kort. (de ser i alla fall lite mer avancerade ut ;-) )


Papper och dekorationer från October afternoon gör det lätt att matcha!


"Skak-globen" ger en kul och spännande effekt! Jag stansade ut en cirkel i den snygga journalingkortet, la i globen och fyllde den med silverhjärtan. På den utstansade cirkeln limmade jag en utstansad snöstjärna innan jag limmade cirkeln på en bit cardstock innan jag limmade fast pappret på kortet igen. På så sätt ser det "helt ut".


Gillar Gummiapans snygga och lättanvända julstämplar. Den här är en lite mindre textstämpel med lite sliten känsla.

Hoppas ni får en härlig vecka! Kramelikram Leia


3 kommentarer:

Björken sa...

Snyggt tjejen! Ser ur proffsigt ut.

Gittans Pysselsida sa...

Hej!
Jag såg hos Helen att du gjort stämplar på ljus....en stämpel med texten om tomten ....den var såå fin....var kommer den ifrån?
// Inga

fake audemars piguet sa...

Innan jag kommer till armbandet, väskan och designen fake omega vill jag diskutera den nya nya Caliber HMC 902, som har utvecklats av Agenhor med stöd från Moser-teamet. HMC fake breitling 902, som är en helt ny flyback-kronografrörelse, förvandlar komplikationen på huvudet och till en minimalistisk fake tag heuer framgång genom att ha både en central sekund och minut. Med hjälp av ett retrograderat system hoppar kronografminuten fake cartier direkt för mycket exakt tidtagning. HMC 902 är en dubbel fat, kolumn-hjul-flyback-kronograf tillverkad av 434 komponenter och 55 juveler och har fake IWC Agenhors sidofriktionskoppling och "Tulip-ok." Den fungerar med 21 600 vph och har också en 54-timmars kraftreserv. Agenhor flyttade också fake panerai volframens oscillerande vikt mellan rörelsen och ratten så att rörelsens syn helt och hållet är obehindrat.