tisdag 11 januari 2011

Uppsamlingsheat

Just nu sitter jag i stugvärmen i Idre och summerar vår andra dag i backen! Viggo fick för första gången åka helt själv {vi har haft honom i lina tidigare eftersom han helst åkt rakt fram i högsta fart ;-) } och det gick galant. Hans störta nöje är att göra stoppsladd ;-) Melker fick äntligen hyra en "riktig" snowboard {han har en enklare variant i hårdplast hemma} och även det gick över förväntan. Det är så kul att se dem susa fram i backen med ett stort leende på läpparna. Det dröjer inte länge innan jag är den som alltid kommer ner sist =)

Eftersom det inte blir så mkt pysslat här tänkte jag göra ett inlägg och summera mina topp-tio alster från 2010 {det har varit ett nöje att se alla er andras fina ting} men när jag sorterade bland mina mappar med förra årets skapande var det en hel del som jag inte hade bloggat, eller som jag i så fall glömt att jag bloggat ;-)


Här har jag precis lärt mig att göra en distressruta och börjat leka med distress refillerna.

En, för mig, annorlunda vikning. En distressruta även inuti kortet med plats för en lite hälsning.


Här har jag maskat loss ordentligt =) Luftbubblorna täckte jag med 3d lack, när det torkat var det bara att stämpla över och sedan torka bort stämplefärgen och så slapp jag maska alla bubblor =)
När jag började göra kortet hade jag en speciell liten tjej i åtanke och när jag pratade med hennes mamma strax innan hon fyllde 3 fick jag reda på att det bara var princessor och sjöjungrur som gällde så ni kan ju gissa hur populärt kortet blev!

Jag såg så många fina blomsterkruk-kort och var så klart tvungen att prova jag med =)


I fjol gjorde jag flera bröllopskort på beställning - jättekul, jag älskar verkligen bröllopskort. Här kommer tre stycken på raken.


Den här beställngen var ett inte så "sockersött" och gulligt bröllopskort i limegrönt. Luftballong-stämpeln har jag fått låna av söta Anna Maria. {vad skulle jag göra utan dig vännen? }


Det har blivit en hel del kort med just det här bröllopsparet men de är ju så söta!! De nya bröllopsstämplarna från TGF står högst på önskelistan just nu ;-)

Och så slutligen det sista bröllopskortet! Det syns inte alls men det är en hel del glitter på det här kortet.


Det var allt för idag, snart väntar sängen så vi orkar ännu en dag i backen. I morgon när Viggo är på skidskolan ska jag försöka mig på att åka snowboard - för första gången på säkert 10 år. Undrar om det är som att cykla - har man väl lärt sig det så sitter det i ryggmärgen?

Må så gott!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

AnnikaS sa...

Superfina kort du har valt ut! Det ena snyggare än det andra. Det är så kul att få se andras tio-i-topp listor.

Hoppas att ni får fortsatt härliga dagar i skidbacken!
kram Annika

Anonym sa...

Lika inspirerande som vanligt att se dina kort.
Låter som ni har det fint, fint.
Sköt om er. Kram Kerstin