torsdag 13 januari 2011

Tio i topp 2010

Jag fortsätter njuta vinterlivet i Idre om än med lite mer träningsvärk än jag hade i början av veckan =) Jag har dammat av min gamla snowboard och försökt mig på några vändor i backen och jag är väl den första att erkänna att det jag kunde för 10 år sedan {då jag åkte bräda sist} definitivt INTE sitter kvar i ryggmärgen, men det tar sig.
Det blir lite snowboard, mer slalom på dagen och som avslutning har jag och Lisa kört ett varv i längdspåret också på kvällen. Jag som inte åkt längdskidor sedan jag var barn börjar få in ett hyffsat bra flyt - med mammas, minst 20 år gamla, skidor.

Lägg sedan till fyra trötta barn, god mat, varm choklad med vispgrädde och päroncognac och bastubad nästan varje kväll så förstår ni att jag mår gott men är tröttare än trött när kvällen kommer =)

Här kommer mina 10 i topp alster för 2010, det var svårt att välja men jag kom fram till dessa. Det har inte blivit så många LOs men desto fler kort, undrar hur det blir i år? =)

En LO jag gjorde för Scrapyland i början av januari, vi skulle scrappa vårt nyårslöfte.

En av mina absoluta favoriter med ett foto på mig och Martin. Det är taget när våra kompisar gifte sig. När vi gifte oss hade vi en gästbok där gästerna bla kunde "beskriva oss med tre ord" varav min kusin skrev "Ni är som Gin & Tonic - olika men perfekta ihop!!" Det tyckte jag var så fint {och sant ;-) } så det blev en LO om det.


Härliga färger och October Afternoon - kan det bli bättre??


Samma sak här, härliga färger och underbara ungar!! Och så moln.... ;-)


Egentligen inte mina färger men jag gillar den ändå ;-)

Ett kort man blir glad av! Jag har alltid gillat när andra målat motiv med färggranna hår men aldrig fått till det förrän nu.

Mitt favoritkort från i fjol. Jag älskar turkost och rött tillsammans och prickigt är också en stor favorit.

Ett kort jag gjorde i somras innan jag hade så många Copicspennor så motivet är kanske inte så fantasifullt färglagt men jag gillar upplägget och färgerna.

Ett kort till min älskade kusin Pauline. Gillar henne - gillar kortet =)

Ett grattiskort till en liten glad 3 åring med PaperMazes härliga flygar-stämpel. Det syns inte på kortet men glasögonen är blanka av 3d-lack.
Nu ska vi njuta lite Ben&Jerry glass innan det är dags för sängen!!
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Jag har samma favoritkort som du! Men jag gillar allt du gör!

Anonym sa...

Jag gillar mitt och det turkosa bäst! Men alla är superfina!
Kram Pi