söndag 18 april 2010

I'm alive!!!

Jo, tack jag lever och mår väl =) Tack alla gulliga ni för att ni troget hälsat på här fast jag inte uppdaterat på tre veckor och tack för alla goa kommentarer. Några har t.o.m saknat mig =)
Handen läker som den ska och jag ska (och försöker) använda den så mycket som möjligt men jag har fortfarande ont och har inte samma kraft/känsel i den än men nu kan det bara bli bättre!

Yes my friends, I'm alive and I feel better. I'm so thankful for all visitors and your comments eventhough I haven't updated my blog for 3 weeks. Some of you have even missed me =)
My hand is healing fine and I shall (and try) to use it as much as possible but it still hurts a lot.

Jag har ju i stort sett inte pysslat något på två månader men jag har ett "lager" av alster att visa upp allteftersom de har visats på Scrapyland. Med undantag av den här LOn. Den gjorde jag på träffen hos Stellas och det var en kit-utmaning. Vi fick bara använda det som fanns i kitet. Foto, lim och penna fick användas -Inte någon stansmaskin!!!!!!
Ett av papprena var fullt av bokstäver som jag klippte ut till titeln och så här blev resultatet:

I made this LO at a crop and we were only allowed to use thing from the welcome kit. We could add photo, glue and pens - NO die cut machine!!!!
On of the papers were full of letter so I cut them out for my title. Here's the result:Melker och Viggo är redo för Tyras Halloweenkalas.
Melker and Viggo is ready for Tyra's Halloween party.Ska försöka bättra mig med mina uppdateringar ;-)
I will try to update the blog more often ;-)
Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Marie sa...

Jättefin Lo. Vad bra att det går åt bättringsvägen för dig, även om det går sakta. Hoppas allt är bra med dig och din familj. ha det gott i vårvädret, kram Marie

Ninas hobbyblogg sa...

Vad skönt att du mår något bättre! En jättefin lo du lagt upp! :D Kram Nina