tisdag 30 juni 2009

Relax..

För ett tag sedan fick jag hem QKs Relax-set och jag gillar verkligen de somriga figurerna. Här kommer en LO med ett kort på min mamma och Melker på besök i badhuset. Vad liten han var, och vad fort det har gått. Tiden har bara flygit iväg och nu är han redan 5 år. Tänk om man kunde frysa tiden en stund och verkligen hinna njuta av vilka underbara barn man har innan de flyttar hemifrån =)Här har jag gjort ett enkelt sommarkort. Till sol har jag använt en gul knapp.Må så gott!

Kramelikram

5 kommentarer:

Ninas hobbyblogg sa...

Härligt sommarkort! Gillar alla dies du lyckas få med på dina lo´s =)

Malin sa...

Gissa om vi blev glada idag när vi hämtade posten?!? Tusen tack för det jättefina kortet! Du är ju såååå duktig! Hoppas att ni mår fint i värmen. Här är det bättre igen o jag har återhämtat mig från mjölstockningen o feber. Tack o lov för det för det var inget vidare! Stor kram o än en gång tack så hemskt mycket! Malin

Malin sa...

Tack snälla, snälla gulliga du! Så skönt att höra ngn som talar av egen erfarenhet o vet vilket h*****e det är! O gulligt att du erbjöd "dina tjänster" *s* i helgen om jag skulle behöva. Tror jag ska ta fram den elektriska pumpen o pumpa iaf det ena bröstet, m sårig bröstvårta o ge honom på flaska. Om han tar den. O så försöka amma på det andra som "bara" är stockat men inte gör så ont... Får se hur vi löser det men på ngt sätt måste det ju gå!
Stor kram o tack än en gång!

Kusinkanin Pauline sa...

Nu var det väl ändå väldigt längesedan Du uppdaterade bloggen kusin! Saknar att läsa om vad som händer Ert liv. Kram

annkan sa...

Jamen, så kul att du kikade in! :-)

Ser fram emot din uppdatering.

Kram på dig.