måndag 29 april 2013

Scrapfabrikens mara!!

I lördags var jag på Scrapfabrikens underbara mara i Falköping! Jag vet att ni andra som var med kan skriva under på att det var (som vanligt) en välordnad och trevlig träff med supergod mat! Temat för maran var USA och redan när vi kom dit möttes vi av en hissad amerikansk flagga, röd/vit/blåa vimplar lite överallt och sedan flöt dagen på i samma anda.

Vi utmanades med flera roliga tävlingar och den första fick vi reda på innan själva träffen. Vi skulle göra en namnskylt och här är mitt snabbscrappade alster. Jag kan lova att de andras namnskyltar var vääääldigt mycket mer originella och genomtänkta än min ;-)


Som bas har jag använt Heidi Swaps Color magic Notes men jag valde faktiskt att låta den vara vit och bara färga in stjärnorna från Pink Paislee. Jag tokgillar verkligen de här seten med tags, stjärnor, pilar och fjärilar som är så lätta att färga in i passande färg/färger.


En annan utmaning var en bingobricka där jag valde raden "randigt, blommor och bling". Fräcka Annabelle är en av min favoriter från Make it Crafty, hon är så rolig att färglägga. Den här gången har jag använt distresspennorna men inte använt så mycket vatten för att få en mörkare färg.
Blingstenarna är lite rökgråa och jag tyckte det blev snyggare än "vanliga vita" bling.

Snart kommer fler blå/vit/röda alster i en blogg nära dig =)

Inga kommentarer: