tisdag 12 februari 2013

Grattiskort för Scrapfabriken

Tjingeling!! Ni har väl inte missat att Scrapfabriken fått in Heidi Swapps Color Magic?? Så roliga att jobba med och det är faktiskt lite spännande att se slutresultatet ;-) Idag tänkte jag bjuda på ett födelsedagskort som jag gjort med en Color Magic-tag och några Laban-stämplar.


De härliga misterna har en fin lyster utan att vara för glittriga och färgerna blandar sig väldigt bra med varandra.


Hur funkar då Color Magic?


Här har jag sprayat på lite turkos och gul mist, låt vila några sekunder och så "rullar" jag en helt vanlig toarulle (med papper på) över tagen för att få bort överflödig färg.


Och så här blir resultatet! Det roliga med Color Magic papprena (12x12 eller tags) är att de alla har olika mönster som framträder när man mistar dem. Möjligheterna är oändliga!


Jag ville göra ett riktigt "Laban-kort" så på tagen har jag stämplat samma stämpel som på själva kortet men här har jag bara stämplat en del av Laban. Och så en passande textstämpel!
Tagen är lite naturfärgad och för att få Laban att synas lite mer har jag färglagt honom med Distress stain Picket fence. Den blir inte helt täckande men jag tycker inte att det gör något - spöken ska ju vara lite transparenta ;-)


Jag använder mig av ett vanligt akrylblock där jag trycker ut lite vit färg och så använder jag en vattenpensel till att "måla" med.


Visst är det kul med arbetade insidor på kortet men ibland hinner man inte och då går det snabbt med textstämpeln i en härligt blå färg och på den här stämpeln fick Laban sällskap av Labolina.

Och för att avsluta Laban-temat stämplade jag en mini-Laban på baksidan av kortet ihop med min bloggstämpel.

Inga kommentarer: