tisdag 28 september 2010

Så lyckligt lottad

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna en sådan underbar och go kompis som Anna Maria!! Innan jag åkte dit i fredags fick jag en liten "teaser" på fejjan att hon hade en överraskning till mig.
Jag fick en Desktop karusell!! Tack goaste vännen!! Ja, du vet ju hur glad jag blev ;-)


Oj, vad den svalde mycket!! Och den kände sig hemmastadd direkt ;-)

När jag ändå var igång och fotade karusellen knäppte jag några bilder på min nya pysselhörna.


Det är inte helt klart än (maken har lite annat han tycker är viktigare/roligare att göra - jag förstår inte det ;-) ) men det duger så länge. Eftersom ytterväggen är putsad direkt på väggmaterialet håller det inte för några väggfasta hyllor ( darn, jag som önskade mig vita tavellister ) är tanken att Martin ska göra en hög och grund "bokhylla" att ställa på bordet. Där tänkte jag b.la ha mina glasburkar med färgsorterade knappar och annat fint.

I vänstra hörnet, under bänken står ett Lack soff-bord som vi kapat benen på 10cm. Där har jag min vanliga skrivare (som alltid står där) tillsammans med fotoskrivaren och Silhouetten. Dessa ställer jag upp på bänken när jag använder dem.Tanken är att jag ska måla Moppe-byråerna vita - någon dag när jag orkar ;-) Till höger ligger skärmaskin och Epicen.Revan till vänster, sedan en låda med de nyaste 2x2 diesen, två bestick-korgar med Copicsen, en mini-tote med de pennor/verktyg jag använder hela tiden (perfekt när jag ska iväg på träff - allt är med) och så huvudattraktionen - karusellen!! Bakom den står en tygklädd låda med mina blommor och en dokumentsamlare (ikea) med thickers, stickers och andra dekos.

I den svarta DVD-förvaringen på hyllan har jag Revolution-dies, i den liggande dokumenthållaren har jag magnet-ark med Cookie cutters/alfabet/Spellbinders-dies i plastfickor.I byrån har jag cardstock-spillbitar. I högra hörnet är min för tillfället krånglande kamera..
Till vänster har jag en kompis-plats som mest används utav Melker. Fast han har ett eget skrivbord där han har alla sina pysselgrejer i sitt rum bär han helst ner det mesta och sittar med mig =)

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

Kusin Pauline sa...

Jag är inte alls, nej faktiskt inte ett dugg, AVUNDSJUK på allt du har.... Nope, känner inget....

Rimna sa...

Åh, vad roligt att få se hur du har det!!!

Jag måste hinna dit och pyssla innan Melker blir farfar!

Kram

Ninas hobbyblogg sa...

Vilken underbar present!! Snyggt du har det i ditt pysselrum:)
Kram Nina