lördag 18 september 2010

Bubbel i magen =)Jag bubblar nästan över av min lilla hemlighet!! Jag vill så gärna berätta men får inte...... än ;-) Jag återkommer i ärendet=)

Under tiden har jag lite annat att visa. När jag, Melker och Kerstin var hos Stellas i Kumla hade Rimna en "Make and take" där man fick sitta ner och göra en tag med stämlplar, distresser och lite annat smått och gott. Melker tyckte det var jättekul och gjorde den blå tagen till vänster i bilden. När vi kom hem var han så uppe i varv och '"pysselnödig" som han säger och här är resultatet av hans kreativitet!När vi satt hemma och pysslade hann jag inte göra så mycket själv för jag var lite för rädd om mina nya stämplar för att låta honom använda dem helt själv ;-) men det blev i alla fall en tag.Stämplarna på tagen är från 7gypsies och Inkidos splash-stämpel, även fjärilen är från Inkido. Blomman är en QK-die.Först stämplade jag fjärilen med lila distressdyna och sedan har jag glitterembossat den över den lila stämpeln.Melker blev lite avundsjuk på Anna Marias fina namnskylt och var bara TVUNGEN att göra en egen!! Så nu är han laddad och klar för nya pyssliga äventyr =)

Visst är det kul med en pysslig son men hans krav på material ökar hela tiden och han börjar blir dyr i drift =) Och han tjatar på mig att han minsann BEHÖVER en egen pysselblogg så han kan visa allt han gör. Jag har sagt att man måste kunna skriva själv innan man får ha en egen blogg. Det är precis som reglerna för att skaffa en kanin. Alla i familjen måste ju vara 6 år för att få ha kanin - för det säger polisen (eller hur Pauline, har inte Petter sagt det??)
På återseende!
Kramelikram Veronica

4 kommentarer:

Kusin Pauline sa...

Japp, så är det! 6 år måste alla i familjen vara, det är ett krav. Och blogg är inte tillåtet att inneha innan man uppnått fullständig skrivkunnighet, både på dator och manuellt.
Som vanligt är dina alster fantastiska Veronica!
Stora varma höstkramar Pauline (och farbror Blå)

Bittan sa...

åh..hur nyfiken blir man inte nu då...;-) vilken läcker tag du gjort!! men melkers är nog snäppet snyggare ;-) men som sagt minst 6 år behöver man vara för att få ha en blogg....

Anonym sa...

Nu är jag nyfiken, såå spännande!
Och vilken duktig liten kille du har, så mysigt att sprida scrapglädjen vidare inom familjen:) Själv längtar jag tills min lilla Felicia blir stor nog att sitta o pyssla m mamma men än så länge är det mer bilar o sånt som gäller, pappas flicka helt enkelt;) Men sånt hinner väl ändras, man kan ju alltid hoppas. Jag menar, hon gillar ju att måla i småsmå korta stunder, så hoppet är inte ute rikigt, riktigt än:P Sen kanske nästa lilla knodd blir mer pysslig av sig, vi får se!
Så kul att du är tillbaka o bloggar, har saknat Dig!
Kram,
Mli

Pernilla sa...

Å, vilka härliga tags ni har gjort !!!
Nu vet jag vad du och Melker ska få göra på nästa pysselträff....;)
Ha det gott !!!
Kram