måndag 4 maj 2009

Måndag igen...

Vilken underbar helg det varit! Det borde vara jobbfritt fre-lör-söndag jämt om ni frågar mig. Vad mycket mer man hinner med en extra ledig dag på helgen. För första gången på jag vet inte hur länge kunde jag se botten på ALLA tre tvättkorgarna...!!! Bara en sån sak - man blir jätteglad när vädret är perfekt och man faktiskt hinner det man ska.

Hade tänkt göra lite blogguppdatering under helgen också men vi har haft lite vajsing med internetet så det blev inget av det.

I fredags lyckades jag och Marika vara lediga samtidigt så vi kunde åka iväg med barnen och ta "vitsippe-kort". Och det var tur att vi åkte nu i helgen för vitsipporna är visst inne på sista refrängen.

Tyvärr har mina grabbar kommit in i en fas där de helst inte vill vara med på kort alls. Melker gör grimaser eller ler totalt överdrivet medans Viggo är purken och ser ner i marken och helst vill gå och gömma sig. Men några hyfsade kort blev det i alla fall =)Om man är väldigt positiv kan man nästa ana att Viggo ler lite ;-)


Lite spring i benen....Efter ett tag kom jag på hur man får barn att skratta - man kittlar dom =)Hoppas du hade en trevlig helg!

Kramelikram Veronica

2 kommentarer:

Malin sa...

Me&I-familjen ser jag:) Så fina bilder det blev! Roligt att läsa om er o hur ni har det! Här är barnen sjuka o gnälliga mest hela tiden så jag tänkte ta en tur till stan o lämna gnälliga barn o matlagning åt mannen i huset. Han ska väl göra lite nytta han också;) Stor kram! Malin

Anonym sa...

Låter som en skön helg!
Själv var jag och alla tre grabbarna på en ö i östersjön och njööööt! Vi hade jättefint väder, åt fantastisk mat och trivdes i gott sällskap med Petters föräldrar. Längtar tillbaka redan!
Hoppas allt är toppen med er alla!
Kram