söndag 15 mars 2009

En fredags-skiss på en söndag...

Är alldeles nyss hemkommen från en härlig dag med scrappande tillsammans med Sandra, Catrine och Karin. Tusen tack tjejer för trevligt sällskap. Synd bara att dagen går så himla fort, man hinner knappt packa upp innan det är dags att åka hem igen. Otur att man måste jobba i morgon, hade gärna pysslat på nu när huvudet är fullt med nya ideér =)

Scrap-Mart har hängt på med fredagsskisser på bloggen och jag är visst lite sen men här kommer veckans två skisser om än lite sent på söndagen=)

Skissutmaningen har denna vecka blivit en tävling där man får en lott för sina bidrag (max ett bidrag/ person och skiss). Länkar man dessutom till tävlingen i sin blogg får man en extra lott. Om någon ser tävlingen i din blogg, deltar i tävlingen och meddelar att hon/han sett den där får du en extra lott. Mer info finns på bloggen. Hoppas ni hänger på - det vore kul med fler svenska bidrag =)

Kortskissen ser ut så här:

Och min tolkning av skissen med de nya påsk-diesen och Chick-a-dee alfabetet.Nästa skiss har jag egenhändigt knåpat ihop. Funkar båder för kort och LO.


Lite spegelvänt blev min tolkning. Nya favorit-träd-diesen och Supermarket alfabet.

Så häng på vet ja!
Kramelikram Veronica

3 kommentarer:

Björken sa...

Tack själv! Superkul att träffa dig, skoj att du trivdes = ) Tack för lånet av alla fina dies.
Kram Catrine

Rimna sa...

Så mycket fint du har skapat!!!
Layoten med trädet är helt i min smak!

Men du missade jag alltså träffen igen??? Har haft detta i bakhuvudet, men tänkte att Veronica påminner mig nog... Skit också!

Kram

leia sa...

Å jag tänkte att du nog inte "fick" åka iväg en helg till så direkt efter mässan... Vi får ta fram kalendern och bestämma en helg!