måndag 19 augusti 2013

Mistad LO för Scrapfabriken

Hejsan på er! Jag vet inte hur ni jobbar när ni skapar - låter ni fotot/motivet bestämma färg, tema och upplägg eller väljer ni foto/motiv efter de mönsterpapper/dekorationer ni vill använda? Själv brukar jag nog oftast utgå från mina mönstrade papper och sedan leta efter ett passade foto eller stämpel.

Men den här gången gjorde jag något helt annat! Jag ville leka lite med de härliga Color Shine-misterna och hittade två utstansade fotoramar som jag använde som mask. För att vara säker på att det inte skulle läcka in (för mycket) färg under masken använde jag min Zig limpenna. Om man väntar tills det blåa limmet blir vitt/genomskinligt ska det vara non-permanent och du kan försiktigt pilla bort din mask när du är klar. En bonus i detta fallet är två snygga fotoramar som jag tänkt använda till något annat projekt.


För att få en "flytande övergång så började med att spraya Tropical Teal längst till höger i jämna rörelser upp å ner över en Craft CS för att sedan gå över till Mint Green så att de gick i varandra lite. Sedan kommer Chartreuse och slutligen Mustard.

För att själva ramen skulle synas lite bättre valde jag att rita lite slarvigt med en svart penna och klippa fotona lite mindre så att bakgrundsfärgen syntes lite.


För att få lite mer liv i de stämplade bubblorna kladdade jag lite slarvigt med Distress Paint innan jag limmade dit några dekorationer.
Dekos: OA Travel Girls Brads och Miscellany, OA Wordstickers från 5 & Dime och Thrift Shop och diecuts från Pink Paislee.


För första gången (tror jag) har jag gjort en LO helt utan rubrik. Min första tanke var en titel i svart men hur jag än gjorde tyckte jag inte att det stämde så det får vara utan rubrik så länge. Tanken är ju att jag ska samla alla LOs från samma resa i ett och samma album. Men vem vet, jag kanske kommer på nåt fyndigt som passar in nån dag. Det har hänt tidigare!

Allt material hittar ni hos Scrapfabriken, såklart =)

Hoppas ni får en underbar vecka!! 
Kramelikram Leia

Inga kommentarer: