måndag 26 september 2011

Fri-DARE-day challenge #5

Hittade en kul utmaning på Stampy Land, veckans Fri-DARE-day utmaning var att dekorera kortets ut- och insida. Jag får erkänna att jag alltför sällan dekorerar insidan med mer än en grattisstämpel och ibland något annat motiv. Men det tar ju inte så mycket längre tid och gör kortet bra mycket finare.


Det här kortet är till söta Gry som fyllt 4 år. Jag distressade en ruta med Tumbled glass och Frayed burlap innan jag smackade på lite pappersspill som låg på bordet (från ett annat kort som jag snart kommer att visa) och slutligen de gulliga feerna från TGF som jag fått låna av söta Ulrika.


Färglagda med copics och vingarna har fått lite glitter av min nya glitterpenna "Gelly roll". Min nya favorit då den är precis som en vanlig penna och kommer åt överallt. Finns hos Stellas såklart ;-)


Insidan fick en distressruta med samma färger och en blå liten fe.


Närbild på den söta fen. Synd att glittret syns så dåligt men ni har säkert bra fantasi =)

2 kommentarer:

Stampy Land sa...

Veronica thanks for playing along! This is an adorable card - I love love love your distress ink background!!! Adorable fairies and a gorgeous coloring job! Thanks for stamping with us for the Stampy Land DARE...Stampy Land Susan

AnnikaS sa...

WOW vad snyggt! Det blev riktigt snyggt med en distressruta som bakgrund till fina mönstrade papper och motiv.
kram Annika