fredag 26 mars 2010

ÄNTLIGEN!!!!!!

I måndags var jag hos kirurgen för bedömning av min hand. Vi kom överens om operation och jag såg framför mig en väntetid på 2-3 månader men döm om min förvåning när jag erbjöds en återbudstid!!!
Så i morse strax innan sju var jag på sjukhuset. Vid lunch var jag opererad och klar!!!! Så himla skönt att det är gjort men det var ju inte direkt det mysigaste jag varit med om. Fast jag var lokalbedövad kände jag hur de ryckte å slet i handen bakom det gröna skynket. Men nu är det gjort!!!!

Jag har fått med mig lite knark hem och det behövdes verkligen för satans vad det gör ont. Jag har tom varit nära å svimmat några gånger. Fingrarna är svullna och jag kan bara röra tummen litegrann. Att bara äta med vänster hand är riktigt svårt kan jag lova ;-) I morgon ska jag försöka räta ut och röra på alla fingrarna vilket känns som en omöjlighet just nu.

Nä nu måste jag hoppa i säng, det har varit en lång dag.

This monday I had a doctor appointment to check out my hand and I was so lucky to get a cancellation time for surgery. So early this morning I went to the hospital for my surgery!!!!
It hurts like h*ll right now and I can only move my thumb but now it's done!!!!

Have a fabulous weekend!!!

torsdag 18 mars 2010

Tack-kort

Ett litet tack-kort =)

A little thank you card =)



Kramelikram Veronica

tisdag 16 mars 2010

Bara för att-kort

Det här kortet gjorde jag på träffen hos Stellas efter en skiss. Den fina Inkido-stämpeln fick jag låna av goa Anna Maria.

I made this card from a sketch, at Stella's crop. I borrowed the beautiful Inkido-stamp from sweet Anna Maria



Kramelikram Veronica

måndag 8 mars 2010

Klippa gräs

Snön ligger fortfarande hårt packad utanför och längtan efter våren växer sig starkare och starkare för varje dag. En ljusglimt kan ju vara att scrappa sommarkorten som ligger och dammar. På Stellas miniträff gjorde jag den här LOn efter en skiss. Bokstäverna har jag stansat ut av ett fotografi på just gräs =)

We still have a lot of snow outside and I can't wait for spring to come. A good idea is to scrap your summer photos to bring some extra sunshine. I made this LO at a crop and the letters are die cut from a photo of grass =)


Kramelikram Veronica

tisdag 2 mars 2010

Egen stämpel

Jag har länge suktat efter en egen made by-stämpel men inte hittat någon jag gillat. Så plötsligt såg jag flera snygga stämplar på lite olika pysselbloggar. Och alla kom från norska Scrapmagasinet . Nu har min alldeles egen stämpel landat och så här ser den ut =)

I've been wanted an own made by-stamp for a long time and now I finally got it =) It's made by the norweigan company Scrapmagasinet.



Kramelikram Veronica