fredag 25 september 2009

Scrappat lite...

Ja, jag har faktiskt scrappat lite det sista fast jag varit dålig på att uppdatera bloggen. I morgon ska Martin till mina föräldrar och hjälpa pappa med taket och då är mamma så gullig så hon passar grabbarna så jag får en hel dag för mig själv. Jag har lite Halloween saker för Scrap-Martbloggen jag vill hinna få ordning på =)

Här kommer en LO efter dagens skiss på SM



Korten är från i somras när Melker och Grim kör traktor i full fart i trädgården. Kortet är lite blekt eftersom jag inte var klar med den förrän halv ett natten innan deadline fick jag fota i köket under bänkbelysningen =)



Det här kortet är från förra sommaren då vi och familjen Floberg/Larsson tillbringade en härlig vecka i Östergötland. Vi tillbringade en fin solig dag i Söderköping, en mysig stad med fina hus och god glass =)
Jag är så förälskad i papprena från October Afternoon - synd bara att det snart är uppscrappade ;-)



Sist ut är förra veckans sketch på Scrap-Mart. Viggo kommer ju alltid vara lillebror men trots det börjar han ju faktiskt bli en stor kille han också. Nu i sommar har han själv ofta kommentarat att han är just en stor kille, eller som han säger: Jag ÄR stor kille!
Kramelikram Veronica

Inga kommentarer: